Yardım İp multi üyelik bypass bilene login verilir

Yardım İp multi üyelik bypass bilene login verilir
5
111
Yardım ?

Akameonion

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
İp multi üyelik bypass bilene istediği login verilir. Dc ataturkincEkran grnts 2023 09 18 192534

Son düzenleme:

omicron

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
illegalplatformun içerisindeki herşey dışarıya sızıyor. Neredeyse birçok forum sahibi adminlerin hesabı var toplayıp toplayıp forumlara getiriyorlar illaki karşınıza çıkar. Hem mayıs ayı gibi beleş login dağıttılar nerdeyse. Pek bir değeri kalmadı...

Akameonion

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
illegalplatformun içerisindeki herşey dışarıya sızıyor. Neredeyse birçok forum sahibi adminlerin hesabı var toplayıp toplayıp forumlara getiriyorlar illaki karşınıza çıkar. Hem mayıs ayı gibi beleş login dağıttılar nerdeyse. Pek bir değeri kalmadı...
hesab alamayanlar için iyi bir fırsat ama

affetmez

VST Kayıtlı ÜYE
İp multi üyelik bypass bilene istediği login verilir. Dc ataturkincEkli dosyayı görüntüle 259
bende ban yedim 2 kişi tek hesaba giriyoruz diye yemedik 2 hesabımız vardı birini ben birini arkadasim kullaniyodu :D herhalde tek telegram hesabindan aldigimiz için ban yedik bypassi fln yok açmazlar banı bizimkide açılmadı banliyiz yani

Akameonion

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
bende ban yedim 2 kişi tek hesaba giriyoruz diye yemedik 2 hesabımız vardı birini ben birini arkadasim kullaniyodu :D herhalde tek telegram hesabindan aldigimiz için ban yedik bypassi fln yok açmazlar banı bizimkide açılmadı banliyiz yani
eposta adresinden fln açıklama bişeyler yazsam olmuyor mu

affetmez

VST Kayıtlı ÜYE
eposta adresinden fln açıklama bişeyler yazsam olmuyor mu
yok valla ban yiyenler için destek mestek varmis ne y4rramsa artik onuda denedik geri dönüş saglamadilar ondan sonra pek uğraşmadık ztn, 20$ imiz gitti sağlık olsun

Random yorumlar yasaktır!
Örnek: "sksksk", "eoekmd" gibi alakasız veya anlamsız yorumlar yasak. Lütfen sadece ilgili konuyla alakalı yorum yapın.
938Konular
24,236Mesajlar
7,341Kullanıcılar
hiddenkingSon üye